Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Sakali, oko 9km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1994. godine, a poslednji put je renoviran 2017. godine. čine ga dvospratne glavne i aneks zgrade. U svojoj ponudi ima nekoliko bazena, restorana i barova, a pored raznovrsnog sadržaja može se pohvaliti i dobrom lokacijom. 

Za decu tu su dečiji bazen, akva park, igralište (za decu 4-12 godina).

Plaža
Hotel ima svoju plažu, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. 

Smeštaj
Hotel ima 417 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, fen za kosu, ketler. Standardne sobe su veličine oko 33m², mogu imati pogled na baštu.
Bungalovi su veličine oko 36m² i imaju terasu.
Superior rooms su veličine oko 40m², imaju bočni pogled na more.
Deluxe sobe su veličine oko 37m², nalaze se u zgradi Regal, mogu imati pogled na bazen, aqua park ili more. 

Plaća se: room service, Wi-Fi internet, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, pica, sendviči, burgeri, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju restorani – El Zahra (glavni restoran), Il Foro Restaurant (besplatno jednom u toku boravka), BBQ Restaurant, Pool Restaurant i Burger Hub. Hotel u svojoj ponudi ima i nekoliko barova – Pool & Beach Bar, Shark Stop & Vienna Coffee Shop, Oriental Corner i Fresh Juice Corner.

Plaća se: Fresh Juice Corner, Oriental Corner, a la carte restorani, Vienna Caffe, sladoledi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice.

Sport i zabava
Hotel ima 2 bazena i bazen sa akva parkom za decu i odrasle, dnevnu i večernju animaciju, yoga, odbojka na plaži, teretana.

Plaća se: tenis, bilijar, stoni tenis, sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Masaže, parno kupatilo, Tursko kupatilo, salon lepote. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama