St Ivan Rilski Hotel

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

BANSKO je romantičan i idiličan gradić sagrađen u starom balkanskom arhitektonskom stilu. Predstavlja jedinstveno arhitektonsko i prostorno rešenje koje svojim izgledom oponaša tradicionalan izgled starih bugarskih varoši sa katakteristčnim planinskim kućicama od drveta, uskim kaldrmisanim ulicama malim slikovitim trgovima,crkvama i mehanama. Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske, Bansko je smešten na obodu planine Pirin 155 km udaljen od glavnog grada Bugarske Sofije 300km od Niša i 540km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na oko 1200m od ski lifta i oko 1800m od centra grada. Hotel St Ivan Rilski je odličan izbor kako za zimski tako i letnji odmor, kao i organizaciju raznih dogadjaja.

Hotelski sadržaj:
Unutrašnjost hotela obeležava znatno prisustvo drveta, prirodnih boja i modernog dizajna nameštaja. Hotel se sastoji od nekoliko zgrada koje nisu medjusobno povezane. Hotel poseduje: recepciju, restoran, a la cart restoran, tavernu, loby bar, room servise, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-Fi internet, konferencijsku salu, parking (do popune mesta), animaciju, saunu, parno kupatilo, bazen, fitness, hamam, dečiju sobu. Hotel ima organizovan transfer do gondole prema rasporedu hotela.

Sobe:
Sve sobe, studio i apartmani poseduju: TV, telefon, Wi-Fi internet, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu. Apartmani poseduju još i fotelju ili sofu na razvlačenje, mikrotalasnu, frižider, opremljenu čajnu kuhinju. Economy sobe su sobe sa nižom cenom od redovne, obično manje ili slične kvadrature i sličnog kvaliteta kao standardne, samo lošije pozicionirane u hotelu (npr. pored lifta, iznad kuhinje). Studia i apartmani se nalaze u anexu hotelske zgrade.

Usluga:
Usluga je na bazi najma ili noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto ili meni). Postoji mogućnost doplate za polupansion.

Kontakt:
www.saintivanrilski.com 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama