Roxx Royal Hotel

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi je prva turistička destinacija u Turskoj na obali Egejskog mora, u oblasti Ajdin, na oko 90 km od Izmira. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Brojne peščane plaže sa toplom i bistrom vodom, nude raznovrsne sadržaje za ljubitelje aktivnog života: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži… Zabava u nekoj od diskoteka ili barova je kraj idealnog dana u Kušadasiju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Roxx Royal udaljen je oko 120 km od aerodroma u Bodrumu. Nalazi se u centru grada, nadomak stanice minibuseva (dolmuša) koji voze na okolne plaže Kušadasija. Renoviran je 2020. godine.

Plaža:
Hotel je od najbliže plaže udaljen na oko 10 minuta hoda, odnosno manje od 1 km od poznate gradske plaže Kušadasi Sahil. Ležaljke i suncobrani dodatno se doplaćuju. Hotel nema peškire za plažu.

Sobe:
Sve sobe imaju kupatilo, fen, Wi-Fi, telefon, klima uređaj, LED TV, mini bar (uz doplatu). Nemaju sve sobe balkon.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: prostrani recepcijski hol, glavni restoran, bar, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena, sef (uz doplatu), stoni tenis, bilijar, animacioni programi.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.roxxroyal.com

Napomena:
Ekonomičan hotel na gradskoj lokaciji, u blizini svih glavnih atrakcija kao što su marina Kušadasi, ulica sa barovima i Kapali čaršija u Kušadasiju. Preporuka za mlađu populaciju i putnike koji žele aktivan odmor.

1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd – Izmir/Bodrum. Sletanje u Izmir ili Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Izmir/Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama