Marhaba Club

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u srcu turističke zone Susa. Udaljen je 10 minuta od mesta Port el Kantaoui, a 20 minuta od aerodroma u Monastiru.

Opšti podaci
Hotel ima 274 standardne sobe i 4 apartmana. Ima 2 otvorena bazena (jedan za odrasle i jedan za decu) i 1 zatvoreni bazen. Osim glavnog restorana, gostima je na raspolaganju i nekoliko barova: Lobby bar, Pool bar i Beach bar.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži, suncobrani i ležaljke se ne plaćaju, dok su peškiri dostupni uz depozit.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 274 standardne sobe i 4 apartmana. Standardne sobe su veličine oko 25m2, dok su apartmani veličine oko 50m2. Sve sobe imaju SAT TV, klimu, mini bar, telefon. WiFi je dostupan u javnim prostorijama hotela.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj..).

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 3 bazena: jedan zatvoreni, jedan otvoreni i jedan dečiji bazen. Gostima su dostupne razne dnevne i večernje aktivnosti poput stoni tenisa, odbojke.
Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gostima su na raspolaganju fitness centar, hidro masaže, hammam, sauna, tursko kupatilo.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama