Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
2 dana / 1 noć / autobusom 
DNEVNA VOŽNJA

TERMIN PUTOVANJAUSLUGAHOTELREDOVNA CENASPECIJALNA PONUDA ZA RANE PRIJAVE
24.9-25.9.2022noćenje sa doručkomHOTEL 3*109€99€*
05.11-06.11.2022noćenje sa doručkomHOTEL 3*109€99€*
10.12.-11.12.2022
ADVENT VIKEND
noćenje sa doručkomHOTEL 3*109€/

CENA OBUHVATA :
- prevoz turističkim autobusom ili mini busom na navedenoj relaciji /mesta se određuju prema prijavi
- obilaske prema programu  ( Vilanj, Pecuj,Siklos)
- smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u Pečuju u  hotelu sa 3* u sobama 1/2 ili 1/3 
- vimska tura sa zakuskom i degustacijom 3 vina u Vilanju
- ulaznica za Harkanj banju
- uslugu stručnog vodiča  i pratioca grupe
-  redovnu godišnju članarinu utvrđenu Pravilnikom , Opštim ili Pojedinačnim aktom. 
- troškovi organizacije putovanja

CENA NE OBUHVATA :
- ulaznica za zamak Šiklos 1900 HUF (oko 5€)-može se platiti na licu mesta
- rucak u vinariji-placa se po porudzbini na licu mesta.
- Wine Spa-kupanje u vinu –na upit
- individualne i nepomenute troškove  
- obavezno medjunarodno putno zdravstveno osiguranje sa Covid pokrićem (1-3 dana)  613 din ( od 19-70 godina) 

POPUSTI  I DOPLATE:  Doplata za sobu 1/1 20€. Doplata za dodatno sedište 20€ .Doplata za izbor sedišta 10€. Boravišna taksa plaća se na recepciji hotela oko 2€ po osobi po danu
Hotel Barbakan 3* ili  SLIČAN  Hotel Barbakan se nalazi u starinskoj zgradi u starom gradskom jezgru. Nudi à-la-carte restoran i klimatizovane sobe i suite smeštajne jedinice sa sopstvenim kupatilom. Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu. Sve sobe i suite jedinice imaju flat-screen TV, radio, telefon, sef, mini-bar i kupatilo sa kadom ili tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Iz svake sobe pruža se lep pogled na grad. U hotelu Barbakan ujutru se služi doručak. Prodavnicu prehrambenih proizvoda možete da pronađete na 50 metara, a robnu kuću na 200 metara od smeštajnog objekta. Sadržaji hotela uključuju zajednički salon, terasu i recepciju koja radi non-stop. U okviru objekta na raspolaganju su vam takođe raznovrsne prodavnice. Hotel je smešten na 300 metara od Trga Trojične namjestie (Trojičné námestie) i na 400 metara od Katedrale Svetog Jovana Krstitelja.
Tačan naziv hotela znaće se najkasnije do 7 dana pred polazak.
 1. Dan . BEOGRAD – NOVI SAD-SOMBOR – VILANJ-PEČUJ
Sastanak putnika u 5.30h. Polazak iz centra Beograda u 06:00 časova i iz Novog Sada  oko 07:00 časova. Putovanje do  Vilanja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti. Dolazak u Vilanj. Dobri poznavaoci mađarskih vina rado kažu da, ako je Eger mađarska Burgundija, u tom slučaju je Vilanj mađarski Bordo.. Ovaj miran i nadasve šarmantan gradić sve je poznatiji po specifičnoj velnes usluzi koja je u svetu poznata kao “Wine&spa”. Ovde cemo uyivati u degustaciji poznatih vina uz zakusku Stanovništvo Vilanja (Villany), među Mađarima poznatijeg kao grada vina i vinograda, koje se već 1000 godina isključivo bavi proizvodnjom vina i uzgojem grožđa, u poslednjih nekoliko godina ove delatnosti uspešno spaja sa turizmom.Vilanj spada u najjužniju i ujedno najtopliju vinsku regiju Mađarske, gde se proizvode najbolja crvena vina. Iako su Cabernet Sauvignon i Merlot najpopularniji, ne treba zaboraviti Cabernet Franc koji je „ime za sebe“, ali i Portugieser. Kakva je nekada bila oprema za proizvodnju vina, može se pogledati u Muzeju vina, gde je sve izloženo (individualna poseta). Nastavak puta ka Pečuju , evropskoj prestonicu kulture,  Razgledanje centra grada: Kiralj ulica, pozorište, Gradska kuća, Županijska kuća, Gazi-Kasim pašine džamije, muzeja Žolnaji (individualni ulazak u muzej) i Katedrale u pratnji vodiča. Smeštaj u hotel.  Slobodno vreme.. Noćenje.

.2.Dan  PEČUJ-ŠIKLOŠ-HARKANJA BANJA-BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Doručak, u 09.h napuštanje hotela, odlazak do mesta Šikloš. Obilazak znamenitosti Gradska kuća, Malkoč-begova džamija, srpska pravoslavna crkva  Posetićemo  barokni zamak iz 18. veka, okružen zidinama i bastionima iz 15. veka. Zamak ima oblik nepravilnog četvrougla, u čijem se centru nalazi prostrano unutrašnje dvorište. Veći deo prvog sprata zamka posvećen je njegovoj istoriji, a posebno je značajna Žigmundova dv orana sa renesansnim kaminom i zatvorenim balkonom. Posebno interesantna je terasa zamka koja se prostire skoro celokupnom njegovom dužinom, a s nje se pruža prelijep pogled na celi Šikloš, uključujući i znamenitosti poput gradske kuće, lokalnih crkava, ali i visoravni koje se protežu u daljini. Slobodno vreme za rucak.

Oko 13.30h polazak ka Harkanj Banji,  slobodno vreme za uživanje u banjskim sadržajima. Centar u Harkanju ima ukupno 18 bazena (na otvorenom i u zatvorenom delu). Ovo je tradicionalna banja, obnovljena i renovirana, a danas u svom sastavu ima moderan wellness & spa centar, sa velikim vodenim površinama. Voda izvire sa 62 c, na 1 litar ima približno 1000 mg minerala. Najznačajni mineral je karbonit sulfid koji pomaže u lečenju dermatoloških promena, tegoba sa gastro enterološkim sistemom, hroničnih upala zglobova, kao i kod degerenativnih promena. Polazak ka Beogradu u 18h, vožnja sa kraćim pauzama. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.
Dinarski po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate za efektivu, 40% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put, platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD, na rate čekovima, 40% avans, poslednja rata 2 meseca posle putovanja, realizacija 10. ili 20. u mesecu

TK

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama