Hotel Palisad

Zlatibor, Srbija

Opis destinacije

ZLATIBOR je planinski region koji se nalazi u zapadnom delu Srbije. Važna je turistička zona Srbije, sa resursima za zdravstveni turizam, skijanje i planinarenje. Glavni grad regiona je Užice, smešteno u podnožju planine, a većina područja pripada opštini Čajetina. Grad Zlatibor nastao je iz grupe kuća za odmor u punom urbanom položaju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Palisad smešten je na 1000m nadmorske visine, i nalazi se u samom centru Zlatibora nadomak jezera i Kraljevog trga.
 
Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, kamin & lounge, dve kongresne sale. U okviru hotela na raspolaganju gostima je jacuzzi kada, finska sauna, teretana sa modernim gym spravama za vežbanje. Za sport i rekreaciju hotel Palisad svojim gostima nudi na korišćenje fudbalski teren, četiri teniska i jedan dečiji teniski teren koji se nalaze pored zlatiborskog jezera. Podloga teniskih terena je šljaka, a dimenzije fudbalskog terena su 100x65m.
 
Sobe:
Lux dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine oko 40m2, sobe poseduju kupatila sa kadom ili tuš kabinom, sve sobe imaju telefonsku liniju, mini bar, TV, kablovski program i besplatni wireless i terasu sa pogledom na jezero; Superior dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine oko 33m?, sobe poseduju kupatila sa kadom ili tuš kabinom, sve sobe imaju telefonsku liniju, mini bar, TV, kablovski program i besplatni wireless, standardna dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine 23m2, sobe poseduju kupatila sa tuš kabinom, sve sobe imaju telefonsku liniju, TV, kablovski program i besplatni wireless, Klasik apartman, ukupna površina apartmana je oko 50m2 (1/4) svi apartmani se sastoje od dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem druga sa dva odvojena kreveta, Lux apartmani poseduju prostrani dnevni boravak, predsoblje i kupatilo sa kadom, sve sobe imaju mini bar, sef, telefonsku liniju, plazma TV, kablovski program i besplatni wirelles.
 
Usluga:
Polupansion. Doručak i večera se služe po prinicipu švedskog stola.
 
Kontakt:
www.palisad.rs
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama