Hotel Otium Family Eco Club

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Otium Family Eco Club se nalazi 450 m od peščano-šljunkovite plaže, 70 km od aerodroma u Antaliji, 7 km od grada Side i 80 km od grada Antalija. Hotel raspolaže sa 428 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, dva restorana, četiri a la carte restorana, 4 bara (Otium, Sunshine beach snack, Aqua bar & Snack, Lanotte Disko & Bar), aktivnosti za decu: igraonica (5-12 god.), restoran za decu, bioskop, animacija dece, bazen za decu, aquapark, mini disko, Kids World (od 09:30 do 22:30 h), bazen, relax bazen, unutrašnji bazen, 3 tobogana, suncobrani i ležaljke kod bazena, mini bus do plaže , sportske aktivnosti: pikado, boćanje, animacija na bazenu, tenis, košarka, odbojka, stoni tenis, aerobik, mini golf, animacija gostiju, večernja animacija, tursko veče, disko, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, besplatan internet.  

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
room service, telefon, perionica veša, hemisko čišćenje, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna flaširana i konzervirana pića, energetska pića, ceđeni sokovi, sportovi na vodi, časovi tenisa i oprema, bilijar - kompjuterska igrica, rentiranje bicikla, sportovi na vodi, katamaran, surfovanje na dasci, mini zabavni vašar, market, prodavnica nakita, frizerski salon, fotograf, rentiranje automobila, suvenirnica i prodavnice, usluga čuvanje dece, masaže, salon lepote, doktor, spa centar, masaže, manikir, pedikir, nega lica i tela.

Sobe:
klima uređaj (centralna), SAT LCD TV, telefon, WI-FI internet, mini bar, set za čaj i kafu, sef, kupatilo, fen, balkon (11 soba u hotelu nemaju balkon).

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima u periodu od 07:00 do 00:00 h - doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera,  (samoposluživanje – izbor više jela); sladoled kao i domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima. 

https://www.otiumhotels.com/hotels/otium-eco-club-side/  
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama