Hotel Elea Beach

Dassia, Krf

Opis destinacije

KRF - (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima... Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Usluga: Polupansion (doručak/večera – na bazi švedskog stola – samoposluženje).
Lokacija: nalazi se na istočnoj obali ostrva, u centru mesta Dasija, na peščano šljunkovitoj plaži. U neposrednoj blizini hotela nalaze se taverne, kafići i marketi, kao i autobuska stanica gradskog prevoza. Od grada Krfa, do kojeg saobraća redovna autobuska linija,  hotel je udaljen oko 12km i 13km od aerodroma.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, restoran, 2 bazena,  bar pored bazena, baštu sa puno zelenila, dečije igralište, stoni tenis, bilijar, teretana, sef (uz doplatu).
Sobe: kupatilo sa fenom, klima (besplatno), Wi-Fi (besplatno), SAT TV, mini frižider, sef (uz doplatu), balkon/terasa.
Napomena: gosti na bazi All Inclusive usluge imaju besplatne ležaljke i na bazenu i na plaži, dok gosti na bazi polupansion usluge plaćaju ležaljke i na bazenu i na plaži.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama