Hotel Alva Donna World Palace

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za cistocu vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveci broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. Kemer karakteriše razređena obala, šljunkovite i kamenite plaže što utiče na to da nosi epitet destinacije sa najlepšim morem tzv. Turquase boje, odnosno tursko plavetnilo. Na celoj obali postoji samo jedna pešcana plaza, Moonlight beach, gde se vrlo često mogu videti careta kornjace jer na njoj polažu svoja jaja zbog izuzetne lepote i netaknute prirode.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Alva Donna World Palace se nalazi na plaži, u Kirišu, 6 km od Kemera i 65 km od aerodroma u Antaliji. Renoviran je 2015. godine i ima 816 soba.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, četiri a la carte restorana, devet barova, otvoreni i zatvoreni bazeni, bazeni za decu, devet teniskih terena, fitness centar, Wi-Fi internet, sauna, tursko kupatilo, sportovi na vodi, igraonica.

Ponuda za najmlađe:
mini club (4-6 godina) i midi club (7-12 godina), tobogani, dečije igralište, dečiji bife, dečiji bioskop.

Sportske aktivnosti:
teniski tereni (plaća se osvetljenje i oprema), košarka, odbojka na plaži, sportovi na vodi, stoni tenis.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
a la carte restorani 10 usd po osobi, deca 7-12 godina imaju popust 50%, osvetljenje i oprema teniskih terena, sportovi na vodi uz upotrebu motora, masaže, bilijar, internet cafe, doktor, room service, čuvanje dece, servis za pranje rublja, telefon, fax.

Sobe:
veličine od 35 m2, klima uređaj, TV, telefon, Wi-Fi internet, mini-bar, sef, set za kafu i čaj, bademantil i papuče, kupatilo, fen, balkon. Duplex porodične sobe su veličine 56 m2.

Ishrana:
ultra all inclusive - sve uključeno- doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasni snek 00:00-06:00 h, sveže ceđeni sok za doručak, sladoled 10:00-24:00 h, poslastičarnica 10:00-18:00 h, snekovi i užine u toku dana 12:00-18:00 h, hrana i piće na beach baru.

http://www.alvadonna.com/kemer/tesis_en.php
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama